Bleyer on Tour

Bleyer on Tour

Előkészítő óra 2015. május 5.

2015. május 08. - Bleyer Jakab

wp_20150505_13_12_22_pro.jpgNagyon örültünk, mikor megtudtuk, hogy nyertünk a pályázaton, amit Mariann néninek, Éva néninek és Márta néninek köszönhetünk. Így máj. 18-án elutazhatunk 45 tanulóval és 5 pedagógussal a Felvidékre.  Az előkészítő órán Mariann néni elmondta a programot és megbeszéltük feladatainkat, amiket már hetekkel előtte megkaptunk. Két osztálytársunk prezentációt tartott Pozsony nevezetességeiről, melyeket majd élőben is látni fogunk.

Programunk a következő lesz: első nap Komáromba megyünk, ahol az erődrendszert nézzük meg. Utána Ógyallára és Gútára két szlovák faluba látogatunk el. Ógyallán megkoszorúzzuk Konkoly-Thege síremlékét. Majd meglátogatunk egy felvidéki iskolát. Második napon Besztercebánya lesz az úti cél, ahol a Szent Péter esernyője drámajátékot adjuk elő. Utána két másik bányavárosba, Körmöc- és Selmecbányára megyünk. Harmadik napon Pozsonyba érkezünk, ahol láthatjuk a Szent Márton dómot. Utolsó napon Jókára és Bős-Nagymarosra visz utunk, ahol a vízerőmű megépítéséről fogunk vitatkozni. Az estéken sem fogunk unatkozni, mert akkor csapatokban feldolgozzuk a látottakat, és kitöltjük feladatsorainkat.

Galéria

A bejegyzés trackback címe:

https://bleyerontour.blog.hu/api/trackback/id/tr457441352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása